Win een tas vol leuks en lekkers

De Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers delen deze herfst weer uit! Iedere maand wordt een winnaar getrokken uit de ingeleverde spaarkaarten. In oktober is mevrouw Groenendijk uit de Kanaalstraat als gelukkige winnaar tevoorschijn gekomen. 

Zij ontving de inmiddels bekende Bloemzegelshopper met daarin  een leuk cadeautje van alle Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers.

 

Mevrouw Groenendijk was zeer verrast dat ze deze prijs gewonnen heeft. De ontvangst in huize Groenendijk was allerhartelijkst. De heer Groenendijk zei dat het lastig zou worden voor de Sint om over de hoeveelheid presentjes heen te gaan. Ook de dochter van het echtpaar Groenendijk was aanwezig en stalde alles mooi uit op het dressoir. Alles was dan ook zeer de moeite waard, van lekkere badschuim tot verse worst en van alles daar tussenin.

 

In de komende maanden wordt er nog twee keer een volle tas verloot, dus u ziet: het loont de moeite om bloemenzegels te sparen. Vraag erom, u heeft er recht op. Lever uw volle spaarkaarten in en wie weet bent u de volgende gelukkige winnaar en mag u ook zo’n volle tas ontvangen.

Braderie actie

Helaas weer geen braderie dit jaar in Aalsmeer Centrum maar.... op zaterdag 4 september wel hele leuke aanbiedingen bij de Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers, Natuurlijk alleen te verkrijgen met volle spaarkaarten. 

 

Vaderdagbloemetjes

Evenals voor Moederdag heeft de Vereniging van Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers t.g.v. van Vaderdag 20 trouwe spaarders van bloemenzegels verrast met een mooi boeket bloemen van één van de leden van de vereniging: Bloemenkiosk Aalsmeer. Juist in deze tijd moeten we aan elkaar denken en met een attentie de mensen om ons heen af en toe bedanken.

 

Uit de reactie van de mensen die een boeket in ontvangst mochten nemen bleek dat deze actie zeer op prijs werd gesteld. Als u niet tot de prijswinnaars behoort, dan toch niet getreurd want in de loop van dit jaar staan nog meer acties gepland. Wie weet bent u dan wel één van de gelukkigen. U ziet dat bloemenzegels sparen steeds weer de moeite waard is.

Moederdagboeketten

Ondanks deze bijzondere tijd heeft de Vereniging van Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers t.g.v. van Moederdag weer 20 trouwe spaarders van bloemenzegels verrast met een mooi boeket bloemen van Bloemsierkunst Stokman, één van de leden van de vereniging. 

Spaarders verrast met Paasei

“Wat een verrassing!”, "Nou ja, ik heb nog nooit iets gewonnen, wat leuk”, “Hartelijk dank, we gaan er van genieten”. Dit zijn een paar uitspraken van gelukkige winnaars over het winnen van een super Paasei. De Paaseieren zijn deze week thuisbezorgd bij onderstaande trouwe spaarders van de bloemenzegels. 

 

Juist in coronatijd willen de Bloemenzegelwinkeliers hun waardering laten blijken voor het feit dat deze mensen lokaal hebben gekocht. Op deze manier wordt de middenstand in Aalsmeer gesteund en daar is ook de vereniging dankbaar voor. Blijf vooral onze lokale ondernemers steunen, zodat we met elkaar deze periode doorkomen. U ziet het: bloemenzegels sparen loont de moeite. Dus... vraag om Bloemenzegels, u heeft er recht op.

 

De volgende namen zijn getrokken uit ingeleverde spaarkaarten:

A. Borgman, Aalsmeer

L. Baarsen, Aalsmeer

A. Delsink, Aalsmeer

B. Tuinman, Aalsmeer

S.M.J. Heijsteeg, Aalsmeer

G. Ezink, Aalsmeer

K.A. Berghoef, Aalsmeer

G.A. Swijnenburg, Aalsmeer

J. Boomhouwer, Aalsmeer

I. Waaijman, Aalsmeer

Twee gelukkige winnaars van een super Paasei gingen graag even op de foto. 

Bloemenzegels bij Restaurant Centennial

Vanaf 1 januari 2021 geeft restaurant Centennial aan de Oosteinderweg 243 ook bloemenzegels uit. Bij besteding van iedere € 2,- ontvangt u een bloemenzegel. Levert u een volle spaarkaart van 100 zegels in, dan ontvangt u € 2,- korting op uw aankoop.

 

Extra korting bij een volle spaarkaart

Centennial geeft hier bovenop nog een extra korting van € 2,- bij inlevering van een volle spaarkaart. U ontvangt dus minimaal € 4,- korting bij een besteding bij ons. Op dit moment ontvangt u bij Restaurant Centennial ook zegels bij afhaal of bezorgen. Uiteraard kunt u ook uw volle spaarkaart hierbij inleveren.

 

Na de corona lockdown extra feest

Gaat het restaurant weer open na de lockdown dan ontvangt u € 5,- extra korting op de eerste volle spaarkaart. Bij de tweede volle spaarkaart geven wij ook de extra korting van € 2,-.

 

Lange geschiedenis

“Wij willen lokaal kopen stimuleren” aldus Jan Koster. Mijn opa, vader en oom waren midden jaren 50 van de vorige eeuw één van de eerste winkeliers die gratis bloemenzegels uitgaven bij een aankoop in de winkel. Dit gebeurde eerst in de Centra in de Weteringstraat en later in Centra/C1000 in de Ophelialaan.

 

Tevens speelt u met uw volle spaarkaart gratis mee met de eindejaarsactie van de Bloemenzegelwinkeliers, waarbij prachtige prijzen te winnen zijn.

Update eindejaarloterij

Vanwege de lockdown t/m 19 januari 2021 en de sluiting van een groot deel van de Bloemenzegelwinkeliers wordt de inleverdatum voor de eindejaars-actie opgeschoven.

 

Dus.. na 19 januari kunnen de volle spaarkaarten hopelijk weer overal ingeleverd worden en deze spaarkaarten doen dan gewoon mee met de verloting. De uiterste datum om in te leveren wordt op een later moment gecommuniceerd via de Nieuwe Meerbode, deze website en onze social media kanalen.  

Eindejaarsloterij

Goed nieuws! Ondanks Corona organiseren wij toch een loterij aan het einde van het jaar. We gaan maar liefst 42 cadeaubonnen t.w.v. € 220,00 verloten. De winnaars worden getrokken uit alle in 2020 ingeleverde spaarkaarten. Dus lever je spaarkaarten in  en maak kans op een cadeaubon. 

Winactie op social media

Deze herfst hebben we weer drie keer een goedgevulde shopper t.w.v. € 100,00 onder onze Facebook en Instagram volgers verloot. 

Bloemenzegelvoordeel

Ieder jaar, op de eerste zaterdag van september staat de vereniging van Bloemenzegelwinkeliers op de braderie in Aalsmeer centrum met een kraam vol aanbiedingen van alle Bloemenzegelwinkeliers. Allerlei leuke en lekkere producten kunnen aangeschaft worden met spaarkaarten. Het is altijd een drukte bij de kraam maar helaas gooit Corona dit jaar roet in het eten. De braderie gaat niet door.

 

Daarom kun je dit jaar op zaterdag 5 september bij de Bloemenzegelwinkeliers zelf terecht met je volle spaarkaarten en deze in de winkels inleveren voor leuke producten. Doe er je voordeel mee! 

Vaderdagbloemetje

Net als voor Moederdag heeft de vereniging van Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers vanwege Vaderdag  20 trouwe spaarders van bloemenzegels verrast met een mooi boeket bloemen van één van de leden van de vereniging: Bloemsierkunst P. en M. Stokman.  Juist in deze tijd moeten we aan elkaar denken en met een attentie de mensen om ons heen af en toe bedenken.

 

Uit de reactie van de mensen die een boeket in ontvangst mochten nemen bleek dat deze actie zeer op prijs werd gesteld. Behoort u niet tot de prijswinnaars? Niet getreurd want in de loop van dit jaar staan nog meer acties gepland. Wie weet bent u dan wel één van de gelukkigen. Doe uw aankopen bij de Bloemenzegelwinkeliers, ontvang gratis Bloemenzegels en lever uw volle spaarkaarten in voor korting én maak steeds weer kans op een leuke verrassing!

Moederdagbloemetje

Ondanks deze bijzondere tijd heeft de Vereniging van Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers vanwege Moederdag twintig trouwe spaarders van Bloemenzegels verrast met een mooi boeket bloemen van één van de leden van de vereniging: Monfleurique. 

 

Juist in deze tijd moeten we aan elkaar denken en met een attentie de mensen om ons heen af en toe bedenken. 

 

Uit de reactie van de mensen die een boeket in ontvangst mochten nemen bleek dat deze actie zeer op prijs werd gesteld. Lever uw volle spaarkaarten in en maak ook steeds weer kans op leuke verrassingen!

Kia Picanto afgeleverd!

foto: Miranda Gommans
foto: Miranda Gommans

Dinsdag 17 maart kreeg Nicole van der Zwaard de sleuteltjes overhandigd van de nagelnieuwe Kia Picanto. De Aalsmeerse had de glanzend lichtblauwe auto begin vorige maand gewonnen met de eindejaaractie van de Bloemenzegelwinkeliers. De auto werd afgeleverd door Dirk van der Wal van Vaneman Automotive.

Meer lezen op de website van Aalsmeer Vandaag? Klik hier

Nicole wint de Kia Picanto

Tijdens een gezellige avond in The Beach op woensdag 5 februari zijn de prijzen van de jaarlijkse loterij bekend gemaakt en uitgereikt. De winnaar van de hoofdprijs is Nicole v.d. Zwaard.  

Prijzen en winnaars Eindejaaractie 

 

De Kia Picanto t.w.v. van € 12.000,00 is gewonnen door Nicole van der Zwaard uit Aalsmeer. De auto is beschikbaar gesteld door de vereniging van Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers i.s.m. Frank Vaneman Automotive.

 

2. Etos Wind drogisterij - Waardebon € 750,00

Gewonnen door S. Ekelmans uit Aalsmeer

Aalsmeer

 

3. Volendammer Vishandel Veerman - Waardebon € 500,00

Gewonnen door C. Joore uit Rijsenhout

 

4. Hartelust b.v.  audio, elektra - Elektrische step t.w.v. € 299,00

Gewonnen door Cora Brouwers uit Nieuw Vennep.

 

5. Sparnaaij Juwelier - Cadeaubon t.w.v. € 250,00 is gewonnen door I. Vukadin uit Aalsmeer. Zij won verder de verrassingsprijs van € 250,00 aan Bloemenzegelcadeaubonnen. Dubbel prijs dus! 

 

6. Dio Van der Zwaard, drogist Pakket t.w.v. € 250,00

Gewonnen door H.A. Verhaar uit Aalsmeer.

 

7. Annemieke’s Kramerie, serviezen, glas, bestekken, huishoudelijke en sfeervolle geschenken - 4 pers. roestvrij stalen bestek cassette van Iittala t.w.v. € 219,00 is gewonnen door G. Veerhuis uit Aalsmeer.

 

8. Gentlemen’s Place, herenmode - Merino wollen trui t.w.v. € 99,00 is gewonnen door M.A. Benschop uit Aalsmeer.

 

9. Martinez Chocolaterie - chocoladepakket t.w.v. € 75,00 is gewonnen door H. Tates uit Aalsmeer.

 

10. Boekhuis Aalsmeer, boeken, kantoorartikelen - Boekenpakket

t.w.v. € 65,00 is gewonnen door Anke Schreuder uit Aalsmeer.

 

11. Combifoto de Boer, alles op gebied van fotografie - Digitaal fotoboek t.w.v. € 60,00 is gewonnen door W. van Drunen uit Aalsmeer.

 

12. Fa. Romkema & Zn, fietsen, bromfietsen - Fietstas t.w.v. € 60,00 is gewonnen door Ellen Piet uit Aalsmeer.

 

13. Henrita footwear, schoenen, tassen, laarzen - Waardebon t.w.v. 

€ 50,00 is gewonnen door M. de Moor uit Aalsmeer.

 

14. Kruyswijk slagerij - waardebon € 50,00 is gewonnen door N. Sparnaaij uit De Zilk.

 

15. Smit en Bond, vishandel - waardebon visschotel t.w.v. € 50,00 is gewonnen door M. Vleghaar uit Aalsmeer. 

 

16. Total Copy Service, kopieer- en drukwerk - Pakket met T-shirt, kalender, onderzetters t.w.v. € 45,00 is gewonnen door H. Bergkamp uit Aalsmeer.

 

17. Total Copy Service, kopieer- en drukwerk - Pakket met T-shirt, kalender, onderzetters t.w.v. € 45,00 is gewonnen door M. de Lange uit Nieuwkoop.

 

18.  Bloemsierkunst Stokman - Waardebon van € 25,00 is gewonnen door Sandra Diergaarde uit Aalsmeer.

 

19. Bloemsierkunst Stokman - Waardebon van € 25,00 is gewonnen door R. Kemner uit Aalsmeer.

 

20. Bloemsierkunst Stokman - Waardebon van € 25,00 is gewonnen door M.C. Vreeken uit Kudelstaart.

 

21.  Bloemsierkunst Stokman - Waardebon van € 25,00 is gewonnen door Kreeft uit Aalsmeer.

 

22. Monfleurique, bloemen en planten - Waardebon

€ 25,00 is gewonnen door E. Jelders uit Aalsmeer.

 

23. Monfleurique, bloemen en planten - Waardebon

€ 25,00 is gewonnen door Weststeijn uit Kudelstaart.

 

24. Bloemenkiosk Abutilon - Plantenbak + waardebon van 

€ 25,00 is gewonnen door Marlies van Tol uit Kudelstaart.

 

25.  Bloemenkiosk Abutilon - Plantenbak + waardebon van 

€ 25,00 is gewonnen door Bakker uit Rijsenhout.

Rijsenhout

 

26. Bertram & Brood, brood en banket - Koekpakket + waardebon van € 25,00 is gewonnen door C. van Vliet uit Rijsenhout. 

Trekking verricht door notaris Labordus

Wie wint een prijs bij de Bloemenzegelwinkeliers?

 

Op woensdag 8 januari heeft notaris Geert Labordus de prijswinnaars getrokken uit een berg van 22.000 spaarkaarten.

 

Alle spaarkaarten, die gedurende 2019 door klanten zijn verzilverd, deden mee met deze trekking. In totaal konden 26 prijswinnaars worden getrokken, evenveel als er prijzen te winnen zijn.

De hoofdprijs, een KIA picanto, wordt beschikbaar gesteld door de Bloemenzegel-vereniging i.s.m. met automobielbedrijf Vaneman.

 

De tweede prijs is een cadeaubon van € 750,00, te besteden bij Etos Wind aan de Ophelialaan en de derde prijs, een cadeaubon van € 500,00, kan worden gebruikt om bij Volendammer Vishandel Veerman heerlijke vis uit te zoeken.

 

De prijswinnaars krijgen binnenkort een uitnodiging om aanwezig te zijn tijdens de prijsuitreiking op 5 februari 2020. De winnaars worden ontvangen in The Beach aan de Oosteinderweg en de prijzen worden uitgereikt door oud-burgemeester Hoffscholte.

 

Als u in het afgelopen jaar een spaarkaart met bloemenzegels hebt ingeleverd, zou het zo maar kunnen zijn dat u een uitnodiging ontvangt.

Winnaars kleurwedstrijd

Altijd leuk zo’n prijsuitreiking! Dit keer van de Sinterklaas kleurplatenwedstrijd. Maar liefst dertien winnaars tussen de twee en dertien jaar ontvingen eind december een mooie prijs. De prijsuitreiking vond plaats in Boekhuis Aalsmeer onder het genot van een drankje en een hapje. 

Gratis shoppers

De vereniging van Aalsmeerse Bloemenwinkeliers bestaat 65 jaar. Vanwege dit heuglijke feit trakteren de aangesloten winkeliers dit najaar alle trouwe spaarders op een handige shopper. 

Spaarkaarten inleveren op de braderie

 

Traditiegetrouw was er ook dit jaar weer een kraam van de Vereniging van Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers te vinden op de (corso)braderie, op het vertrouwde plekje in de Dorpsstraat. Jammer van de regen, die sommige artikelen een wat verfomfaaid uiterlijk bezorgde. Maar dat weerhield onze trouwe spaarders er niet van om onze kraam te bezoeken.

 

Al voor 10.00 uur stonden er spaarders bij de kraam. Bijna alle leden van de vereniging hadden er met elkaar weer voor gezorgd dat de kraam vol lag met aantrekkelijke aanbiedingen. Voor slechts één of twee spaarkaarten waren er artikelen die alleen op de kraam te koop waren, dus niet voor geld maar met een spaarkaart volgeplakt met bloemenzegels (waarde 2 euro). Natuurlijk ontbrak het doosje bonbons niet. Voor diverse andere zaken was er een bon, zoals voor de gegrilde kip, een portie kabeljauw in pepersaus of een foto op canvas. Er was heerlijke bodylotion, een ledlampje, appeltaart en ook de zilveren oorbelletjes en gezellige plantjes ontbraken niet. 

 

Het moge duidelijk zijn: het loont de moeite om bloemenzegels te sparen en te bewaren voor leuke aanbiedingen volgend jaar op de braderie. Maar u kunt ze natuurlijk ook gebruiken om in de loop van het hele jaar een aankoop te doen bij één van winkeliers van de vereniging. Bij welke winkeliers u bloemenzegels krijgt en kunt besteden staat op de achterkant van de spaarkaart.

 

Bovendien maakt u met inlevering van de spaarkaarten kans op het winnen van mooie prijzen, want alle spaarkaarten die dit jaar zijn ingeleverd doen weer mee met de grote actie aan het eind van het jaar, met als hoofdprijs: een Kia Picanto, dit in samenwerking met autobedrijf Vaneman. Maar ook diverse andere mooie prijzen worden er dan verloot. De tweede prijs is een waardebon van € 750,-- te besteden bij Etos Wind aan de Ophelialaan en de derde prijs is een waardebon van € 500,-- te besteden bij Volendammer Vishandel Veerman ook aan de Ophelialaan. Slechts één volgeplakte spaarkaart kan al voldoende zijn om een leuke prijs te winnen, want alle leden van de vereniging stellen een artikel beschikbaar.

 

Afgelopen zaterdag was het in ieder geval een drukte van belang bij de kraam en veel trouwe spaarders hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om een leuke aanbieding voor hun volgeplakte spaarkaarten te bemachtigen. Dit jaar bestaat de vereniging 65 jaar en de zegel is nog springlevend, getuige het feit dat de vereniging (deels) het vuurwerkspektakel Vuur en Licht heeft gesponsord. Een waardige afsluiting van deze braderiedag!

Dus...vraag om bloemenzegels u heeft er recht op.

Hoofdsponsor Vuur en Licht

Vanwege het 65 jarig bestaan is de vereniging van Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers dit jaar sponsor van Vuur en Licht op het Water dat dit jaar plaats vindt op zaterdag 7 september. 

Bloemenzegels op de braderie

Zaterdag 7 september 2019 is het weer tijd voor de grootste en gezelligste braderie in Aalsmeer. De kraam van de Bloemenzegelwinkeliers is natuurlijk ook weer van de partij!

In de kraam in de Dorpsstraat kunt u met uw volle spaarkaarten allerlei leuke aanbiedingen van de Bloemenzegelwinkeliers aanschaffen. Voor een aantal producten (bijv. kip en vis) ontvangt u een waardebon waarmee u het product bij de desbetreffende winkel kan afhalen.  

Midgetgolftoernooi

Zaterdag 29 juni heeft het jaarlijkse midgetgolftoernooi, georganiseerd de door de Vereniging van Bloemenzegelwinkeliers weer plaatsgevonden. Dit toernooi wordt jaarlijks in samenwerking met de midgetgolfclub Aalsmeer gehouden. Deelnemers zijn trouwe spaarders van bloemenzegels. Al 31 jaar hebben enthousiaste deelnemers dit plezierige festijn al mogelijk gemaakt.

 

Afgelopen zaterdag dus ook weer, op deze zeer warme zomeravond traden op de mooi aangelegde baan in de Hornmeer weer vijf teams aan om met elkaar te strijden om deze bokaal: Teams Harte, Smit, De Groot, Bax en Boutkam. Wie zou er deze keer met de felbegeerde wisseltrofee vandoor gaan? Het enthousiasme was groot en iedereen stond te popelen om te kunnen beginnen. Er werden twee rondes gespeeld en aan het eind van de avond zou er een winnaar uit de bus komen, namelijk het team dat met de minste punten de twee rondes had gespeeld. 

 

Ieder team werd tijdens het spelen vergezeld door een vrijwilliger van de midgetgolfclub. Hij of zij maakte de deelnemers bekend met de fijne kneepjes van het spel en de puntentelling. En natuurlijk werd er zo op toegezien dat het er eerlijk aan toeging en het een echte wedstrijd werd! Na een ronde gespeeld te hebben konden de teams even uitblazen met een hapje en een drankje. Er werd volop gespeculeerd over wie de minste punten zou halen.

 

Tijdens de tweede ronde was er gelegenheid om de fouten uit de eerste ronde goed te maken en de geleerde trucjes toe te passen.

Toen alle deelnemers uitgespeeld waren, verzamelde iedereen zich buiten bij het clubhuis en werd vol spanning gewacht op de uitslag! Deze liet wat op zich wachten omdat er zorgvuldig gerekend moest worden. Maar dan was het moment toch daar: de winnaar was bekend.

 

Op de vijfde plaats is het team Boutkam geëindigd met een totaal score van 561 punten. Op de vierde plaats eindigde het team Smit met 558 punten. De derde plaats werd ingenomen door team De Groot met 501 punten. Op de tweede plaats is geëindigd team Bax met 492 punten. En team Harte heeft met 441 punten ook dit jaar weer gewonnen! De winnaar mag de wisselbeker houden, want het was de derde keer op rij dat dit team heeft gewonnen. 

 

Nadat alle prijzen en bloemen, schitterende boeketten van Bloemsierkunst Peter en Marian Stokman, waren uitgedeeld en alle teams uitgebreid op de foto waren gezet geweest, was het tijd voor een afsluitend hapje en drankje. Er werd nog wat nagepraat over het geslaagde toernooi en we kijken alweer uit naar volgend jaar.

Hierbij wil de vereniging ook nog van de gelegenheid gebruik maken om alle vrijwilligers hartelijk te bedanken!

 

Wilt u volgend jaar ook van de partij zijn bij dit sportieve evenement of kans maken op een Kia Picanto, die aan het eind van het jaar wordt verloot? Blijf of ga dan vooral bloemenzegels sparen en plakken. Vraag om bloemenzegels, u heeft er recht op!

Team Harte - winnaars 2019
Team Harte - winnaars 2019

Moederdagbloemetje

Evenals vorig jaar heeft de Vereniging van Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers vanwege Moederdag 20 trouwe spaarders van bloemenzegels verrast met een mooi boeket bloemen van één van de leden van de vereniging: Monfleurique. 

 

Uit de reactie van de mensen die een boeket in ontvangst mochten nemen bleek dat deze actie zeer op prijs werd gesteld. Als u niet tot de prijswinnaars behoort, niet getreurd want in de loop van dit jaar staan nog meer acties gepland. Wie weet bent u dan wel één van de gelukkigen. Bovendien wordt er aan het eind van het jaar weer een auto verloot. Daar doen alle spaarkaarten die in de loop van het jaar zijn ingeleverd aan mee. U ziet dat bloemenzegels sparen steeds weer de moeite waard is.

 

Dit zijn de winnaars bij wie een prachtig boeket is gebracht:

Corry Loos - Nancy de Roode - D. de Veer - Alink - A. van Dam - 

Van Looy - Vogelaar - A.L. Bakker - Engel - R. Verschoor - 

D. van Egmond - P. van Stijn - H. Bloemen - N. Jongkind - Rick Molema - Deborah Bothe - M. van den Hoek - Fam. Kok - Mylan Burn - Rus. 

 

Lever uw volle spaarkaarten in en maak steeds weer kans op een leuke verrassing!

65 jaar Bloemenzegels

In 2019 bestaat de vereniging van Aalsmeerse Bloemenzegels 65 jaar. Dit jaar valt er dus nog meer te winnen. Volg ons op Facebook voor alle acties. 

Familie Brockhoff wint de auto!

Alle prijzen van de grote loterij van de Bloemenzegelwinkeliers zijn op woensdag 6 februari uitgereikt. De Kia Picanto is gewonnen door de familie Brockhoff uit Aalsmeer. Alle winnaars gefeliciteerd! Hieronder het fotoverslag van de gezellige avond in The Beach.

Bovenstaande foto's zijn gemaakt door Erik de Rijk van Henrita Footwear, een van de Aalsmeerse Bloemenzegeliers. Naast het runnen van een schoenenwinkel is Erik ook actief als fotograaf. Klik hier voor zijn werk. 

Prijsuitreiking op woensdag 6 februari

Op donderdag 10 januari heeft notaris Geert Labordus de prijswinnaars getrokken uit de berg spaarkaarten, die in heel 2018 bij de deelnemende winkeliers van de Vereniging van Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers zijn ingeleverd.

 

Alle spaarkaarten, die gedurende het hele jaar 2018 door klanten zijn verzilverd, deden mee met deze trekking. In totaal konden 31 prijswinnaars worden getrokken, evenveel als er prijzen te winnen zijn.

 

De hoofdprijs, een KIA Picanto, wordt door de Bloemenzegel vereniging in samenwerking met automobielbedrijf Vaneman beschikbaar gesteld. De tweede prijs is een cadeaubon van 750 euro, die kan worden besteed bij Henrita Footwear en de derde prijs een cadeaubon van 500 euro wordt verdeeld over twee prijswinnaars van ieder 250 euro voor heerlijk brood of banket van Bertram & Brood.

 

De winnaars hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen om aanwezig te zijn tijdens de prijsuitreiking op 6 februari waar de prijzen worden uitgereikt door oud-burgemeester Joost Hoffscholte.

Winnaars Bloemenzegelbokaal 2018

Zaterdag 21 juli heeft het jaarlijkse midgetgolftoernooi, georganiseerd de door de Verenging van Bloemenzegelwinkeliers weer plaatsgevonden. Dit toernooi wordt jaarlijks in samenwerking met de midgetgolfclub Aalsmeer gehouden. Deelnemers zijn trouwe spaarders van bloemenzegels. Zo’n 30 jaar hebben enthousiaste deelnemers dit plezierige festijn al mogelijk gemaakt. Afgelopen zaterdag dus ook weer, met prima weer traden op de mooi aangelegde baan in de Hornmeer weer vijf teams aan om de strijd met elkaar aan te gaan: Team Van de Vlugt, Doeswijk, Sloot, Harte en Bax. Wie zou er deze keer met de felbegeerde wisseltrofee vandoor gaan?

 

Op de vijfde plaats is het team Van de Vlugt, geëindigd met een totaal score van 511 punten.

Op de vierde plaats eindigde het team Bax met 509 punten.

De derde plaats werd ingenomen door team Sloot met 472 punten.

Op de tweede plaats is geëindigd team Doeswijk met 449 punten.

En team Harte heeft met 444 punten dit jaar gewonnen! 

 

Het winnende team krijgt de wisselbeker thuis en mag volgend jaar de titel komen verdedigen. Nadat alle prijzen en bloemen, schitterende boeketten van Bloemsierkunst Peter en Marian Stokman, zijn uitgedeeld en alle teams uitgebreid op de foto zijn geweest, was het tijd voor een afsluitend hapje en drankje. Er werd nog wat nagepraat over het geslaagde toernooi en we kijken alweer uit naar volgend jaar.

 

Hierbij wil de vereniging ook nog van de gelegenheid gebruik maken om alle vrijwilligers hartelijk te bedanken! Wilt u volgend jaar ook van de partij zijn bij dit sportieve evenement of kans maken op een Kia Picanto, die aan het eind van het jaar wordt verloot? Blijf of ga dan vooral Bloemenzegels sparen en plakken. Vraag om bloemenzegels, u heeft er recht op!

Team Harte is winnaar van de Bloemenzegelbokaal 2018
Team Harte is winnaar van de Bloemenzegelbokaal 2018

Moederdagbloemetje

In de week na Moederdag zijn 20 trouwe spaarders van bloemenzegels verrast met een mooi boeket bloemen van één van de leden van de vereniging: Monfleurique. Uit de reactie van de mensen die een boeket in ontvangst mochten nemen bleek dat deze actie zeer op prijs werd gesteld. Lever uw volle spaarkaarten in en maak steeds weer kans op een leuke verrassing!

Kia Picanto voor Ineke Vos

Prijsuitreiking in The Beach

Donderdagavond 1 februari ben ik naar de prijsuitreiking van de Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers geweest. Alle prijswinnaars gingen weer blij en tevreden naar huis. Want zelfs zo'n mooi boeket bloemen is al een prijs op zich. Oud burgervader Hoffscholte praatte de avond op zeer ludieke wijze aan elkaar! Ook notaris Labordus was aanwezig, want de uiteindelijke trekking werd ter plekke gedaan. Ineke Vos ging uiteindelijk met de hoofdprijs aan de haal, een gloednieuwe auto beschikbaar gesteld door de vereniging i.s.m. met Van der Wal/Vaneman.

 

Tegen de consument zou ik zeggen: Spaar ook dit jaar weer Bloemenzegels. In de eerste plaats voor korting op een volgende aankoop met daarnaast gratis kans op mooie prijzen. En tegen de Aalsmeerse winkeliers die geen lid zijn: word lid en profiteer van de leuke acties en reclame bij de Bloemenzegelwinkeliers.

 

Erik de Rijk
Henrita Footwear

De winnares van de Kia Picanto is Ineke Vos. Ze was er beduusd van. Hier op de foto met Annemieke Treur van het bestuur van de Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers en Dirk v.d. Wal van Van der Wal/Vaneman.

Wie wint de Kia Picanto?

We zijn zo benieuwd wie er donderdagavond met een Kia Picanto naar huis gaat! Want dan is de jaarlijkse prijsuitreiking van de grote Bloemenzegelloterij. Uit meer dan 20.000 ingeleverde spaarboekjes heeft notaris Geert Labordus de winnaars getrokken. Alle winnaars hebben een uitnodiging per post ontvangen maar weten nog niet wat zij gewonnen hebben.

 

De prijsuitreiking wordt verzorgd door oud-burgemeester Joost Hoffsscholte in The Beach Aalsmeer. De ruim 30 prijzen zijn beschikbaar gesteld door Van der Wal en Vaneman, Drogisterij Parfumerie van der Zwaard, Hartelust en andere Bloemenzegel-winkeliers in Aalsmeer. 

Winnaars Bloemzegelactie

De Vereniging van Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers heeft het afgelopen jaar opnieuw in samenwerking met Autobedrijf Van der Wal en Vaneman een spetterende actie georganiseerd. Alle spaarkaarten die in 2017 zijn ingeleverd, als betaalmiddel bij één van onze leden of tijdens de braderie, deden weer mee bij de trekking voor ruim dertig prijzen. De hoofdprijs is een auto nl. een Kia Picanto t.w.v. €11.725,00, de tweede prijs is een Smart-TV van Hartelust BV t.w.v. € 999,00 en de derde prijs is ook niet te versmaden: een beautypakket t.w.v. € 750,00 van Dio Van der Zwaard. Maar dit zijn niet de enige prijzen die uitgereikt gaan worden. Door de overige leden van de vereniging zijn namelijk vele andere prijzen toegezegd, variërend van een tientje tot meer dan een paar honderd euro. Bovendien is er een leuke verrassingsprijs te winnen.

 

Op woensdag 11 januari j.l. heeft notaris G. Labordus de winnaars getrokken uit een enorme stapel ingeleverde spaarkaarten. In totaal zijn ca. 20.000 (!) spaarkaarten ingeleverd, het bewijs dat de bloemenzegel absoluut nog niet heeft afgedaan.

 

Houd de komende tijd uw brievenbus in de gaten, want de winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht als zij een prijs hebben gewonnen. De prijsuitreiking zal plaatsvinden op donderdag 1 februari a.s. bij The Beach aan de Oosteinderweg. Oud-burgemeester Joost Hoffscholte zal de uitreiking voor zijn rekening nemen.

 

De bloemenzegel is nog springlevend, want in 2019 bestaat de vereniging 65 jaar! Ter gelegenheid hiervan worden er leuke acties georganiseerd en gaan we natuurlijk gewoon door op de ingeslagen weg. Het is zeker de moeite waard om bloemenzegels te gaan of blijven sparen. Alle deelnemende winkeliers staan vermeld op de spaarkaart, die u bij iedere bloemenzegelwinkelier kunt krijgen. Ook dit jaar doen alle ingeleverde spaarkaarten weer mee als lot voor de te winnen grote prijzen aan het eind van het jaar.

Winnaars kleurwedstrijd

Donderdag 29 december, het was een koude, mistige dag. De laatste maand van het jaar was bijna om. In deze tijd van het jaar horen kou en donkerte erbij, net zoals op 5 december: Sinterklaas.

 

Ter gelegenheid van dit laatste had de Vereniging van Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers een kleurwedstrijd uitgeschreven. Bij alle leden van de vereniging lagen kleurplaten die door de klanten konden worden meegenomen om aan hun kinderen (of kleinkinderen) te geven.

 

Uit de weer ingeleverde mooi gekleurde platen werden er 10 uitgekozen. De kinderen werden uitgenodigd om in deze laatste week van het jaar hun prijs te komen ophalen. De prijzen kwamen van Boekhuis Aalsmeer, maar de plek van de uitreiking was de ruime winkel van Hartelust b.v. aan de Oosteinderweg. Met een pakje drinken en snoepgoed voor de kinderen, koffie of thee en een petit fours voor de ouders en grootouders werd iedereen welkom geheten. Daarna vond natuurlijk de prijsuitreiking plaats, daar waren ze tenslotte voor gekomen. De kinderen hadden werkelijk hun best gedaan voor een zo goed mogelijk resultaat, dus de prijzen waren wel verdiend. De Sint was bij alle kinderen van ongeveer dezelfde kleur, maar de Pieten varieerden in kleur, sommige waren zwart maar er waren deze keer ook regenboog Pieten bij. De leeftijd van de kinderen ging van 2 – 9 jaar en voor iedere winnaar was er een passend cadeau.

 

Door de vrolijkheid van de kinderen en de kleurige platen werd het op deze donkere dag toch een beetje zonnig. Tenslotte onderstaand de namen van de winnaars:

Mila Spreeuw, 2 jaar

Maud Schijf, 3 jaar

Nikki Jongkind, 4 jaar

Dan Spring in ´t Veld, 4 jaar

Tess Hulsbos, 5 jaar

Elin van Vliet, 6 jaar

Thomas Wiebes, 6 jaar

Dana van Lammeren, 7 jaar

Joy Hofman, 8 jaar

Stijn Mak, 9 jaar

Braderie in Aalsmeer Centrum

Natuurlijk stond er op de braderie dit jaar ook weer een kraam van de Bloemenzegels. Op het vertrouwde plekje, naast Schoenenhuis Henrita. Het was een heerlijke dag voor een festijn als de braderie, aan het begin van de feestweek.

 

Alle leden van de vereniging van Aalsmeerse Bloemenzegel-winkeliers hadden er met elkaar weer voor gezorgd dat de kraam vol lag met aantrekkelijke aanbiedingen. Voor slechts één of twee volgeplakte spaarkaarten waren er artikelen die alleen op de kraam te koop waren, niet voor geld maar met een volle spaarkaart (waarde € 2,-). Natuurlijk ontbrak het traditionele doosje met bonbons niet. Voor de gegrilde kip lag er een bon klaar evenals voor kibbeling en salades. Er waren  gezellige plantjes, zilveren oorbelletjes en ga zo maar door.

 

U ziet het, het loont zeker de moeite om bloemenzegels te sparen en te bewaren voor leuke aanbiedingen volgend jaar op de braderie. Maar u kunt ze natuurlijk ook gebruiken om in de loop van het hele jaar een aankoop te doen bij één van de winkeliers van de vereniging. Welke winkeliers er lid zijn staat op de achterkant van de spaarkaart. Bovendien maakt u op beide manieren kans op het winnen van mooie prijzen, want alle ingeleverde spaarkaarten doen weer mee bij de grote actie aan het eind van het jaar. Met als hoofdprijs een auto, maar ook diverse andere mooie prijzen worden er dan verloot en slechts één volgeplakte spaarkaart kan al voldoende zijn om een leuke prijs te winnen.

 

Zaterdag 3 september was het in ieder geval een drukte van belang bij de kraam en veel trouwe spaarders hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om een leuke aanbieding voor hun volgeplakte spaarkaarten te bemachtigen. Bedankt alle spaarders en bedankt winkeliers. Tot volgend jaar!

Winnaars kleurwedstrijd in het zonnetje gezet 

In de laatste weken van november, vlak voor Sinterklaas heeft de Vereniging van Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers een kleurwedstrijd voor de kinderen georganiseerd. Een kleurplaat met de stoomboot met Sint, Piet, het paard Americo en natuurlijk cadeautjes was de basis voor een paar uur heerlijk kleuren.

 

Uit de ingeleverde kleurplaten is een keuze gemaakt en 17 kinderen werden uitgenodigd om op woensdag 20 januari 2016 hun prijs in ontvangst te komen nemen. De kleine winnaars zijn bij Etos Wind aan de Ophelialaan getrakteerd op cadeautjes van Boekhuis Aalsmeer en snoepjes van Etos, beide winkeliers zijn lid van de vereniging.

 

In de leeftijdscategorieën van 1 tot 12 jaar volgen hier de namen van de winnaars.

 

Allereerst de meisjes:

Mila Lois Spreeuw, Noa van Willigen, Nim River Winter, Fiona Tas, Maaike Tas, Bianca van Vliet, Thalissa Wijkstra, Romy Tesselaar. Julia Verschoor, Marjolein Dol.

 

Namen van de jongens:

Jochem, Lars Weening, Justus, Finn Levi Spreeuw, Ben, Maarten den Ouden, Luca Wegman.

 

Enigszins onder de indruk maar blij met hun prijs keerden de kinderen weer huiswaarts, met de belofte om volgend jaar wellicht weer mee te doen. 

Ludieke samenwerking met Pramenrace

Het moet gezegd worden: het was een verrassing voor het bestuur van de Vereniging van Aalsmeerse Bloemenzegel-winkeliers om te horen dat de vereniging een rol ging spelen in de jaarlijkse Pramenrace!

Ludiek was het zeker om van ‘Dat verdient een bloemetje’ te maken ‘Dat verdient een bloemenzegel’. Omdat de opdrachten die de teams tijdens de race moesten uitvoeren in het teken van commercials stonden, was dit zeer toepasselijk.


Bij de ijzeren brug moesten de teams namelijk een met bloemenzegels volgeplakte spaarkaart inleveren. De opbrengst wordt ook dit jaar weer gedoneerd aan een Aalsmeers goed doel. Toen het bestuur van de bloemenzegelvereniging  van dit initiatief hoorde werd onmiddellijk besloten om de opbrengst te verdubbelen. De organisatie van de Pramenrace werd van dit besluit op de hoogte gebracht en dit gebaar werd zeer op prijs gesteld.


Het totaal aantal ingeleverde spaarkaarten bedraagt 170. Iedere spaarkaart heeft een waarde van € 2,00 dus komen we uit op € 340,00. Dit bedrag wordt door de Vereniging van Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers verdubbeld, hetgeen een totaalbedrag van € 680,00 oplevert. Dit bedrag zal worden geschonken aan een Aalsmeers goed doel. Welk doel dat is zal op een later tijdstip bekend gemaakt worden. 

Bloemenzegelwinkeliers trakteren

In november trakteerden de Bloemenzegelwinkeliers de oudere klanten van de vereniging, zij hebben meegeholpen om de vereniging al zo lang te laten bestaan. Deze generatie heeft er immers mede voor gezorgd dat we nog steeds een bloeiende vereniging zijn. Nadat we vorige week bij de bingomiddag van het Kloosterhof te gast waren, was het nu de beurt aan Zorgcentrum Aelsmeer. Ook daar waren we bij de bingomiddag. Al vroeg waren mevrouw Rus en mevrouw Zaal in de weer om de prijsjes in ontvangst te nemen en aantrekkelijk op de tafels te presenteren. Van bijna alle Bloemenzegelwinkeliers stonden er prijsjes in de grote zaal opgesteld. Van snoepgoed zoals speculaas, marsepein en chocola, mooie plantjes en lekkere luchtjes tot verse worst en vissalade.


Om half drie heette de directeur, de heer Dressler, iedereen welkom en vertelde dat de prijsjes door de Bloemenzegelwinkeliers beschikbaar waren gesteld omdat de vereniging 60 jaar bestaat. Hij deed het nadrukkelijke verzoek om het bestuur te bedanken voor dit gebaar, hetgeen ontvangen werd met een warm applaus van de aanwezigen.

 

Vervolgens werd, o.l.v. mevrouw Van de Steeg, met enthousiasme het spel gespeeld in drie rondes, onderbroken door koffie en thee met iets lekkers erbij. Met heel veel vrijwilligers ter assistentie kon iedereen met het spel mee doen. Toen alle rondes gespeeld waren verliet men, nadat de Bloemenzegels nogmaals bedankt waren voor deze ‘traktatie’, tevreden de zaal. 

Midgetgolftoernooi weer groot succes!

Sinds 1988 organiseert de Vereniging van Aalsmeerse Bloemenzegelwinkeliers het jaarlijks terugkerende midgetgolftoernooi.

 

Door middel van trekking uit de ingeleverde bloemen-zegelspaarkaarten is er ook dit jaar (het jaar waarin we 60 jaar bestaan!) weer een vijftal koppels gevraagd om deel te nemen aan dit gezellige familie/vrienden evenement.

 

Er waren heerlijke haringhapjes van Vishandel Veerman en een mooie schaal met vleeshapjes van Keurslager Kruyswijk. Zo werd het wachten bepaald geen straf. Ook dit jaar wist het winnende team van vorig jaar, de familie Geleijn, beslag te leggen op de wisselbeker. Met een prachtige score van 176 punten mochten zij de bokaal in ontvangst nemen. Het was een zeer geslaagde avond met veel enthousiaste deelnemers en goedgezinde weergoden.

 

Wilt u ook deelnemen aan dit gezellige evenement? Vraag om Bloemenzegels, u heeft er recht op!