De Gouden Schaar nu ook Bloemenzegelwinkelier

 

Sinds 1998 heeft de heer Ermis een kledingreparatie/stomerij in Uithoorn onder de naam De Gouden Schaar. Dertien jaar geleden is De Gouden Schaar in de Ophelialaan 93 in Aalsmeer geopend. Deze vestiging staat onder leiding van zoon Ermis. Dus al geruime tijd kunnen de inwoners van Aalsmeer al gebruik maken van de diensten van De Gouden Schaar. Om de klanten nog beter te bedienen krijgen zij sinds kort bloemenzegels bij een aankoop. 

 

Alles wat onder een naaimachine past kan hier gemaakt, vermaakt of gerepareerd worden, een en ander wordt door hen lokaal uitgevoerd. Het maken en vermaken van gordijnen is hier mogelijk. Er is keuze uit een mooie collectie vitrages en overgordijnen. Ook is het mogelijk om thuis te laten opmeten. Daarnaast is er natuurlijk de stomerij. Alle mogelijke artikelen kunnen voor stomen worden aangeboden, zoals kleding maar ook  dekbedden, trouwjurken, karpetten enzovoort. Sinds kort worden er ook door hen zelf mondkapjes gemaakt in leuke printjes voor een vriendelijke prijs.

 

Bij de stomerij ingeleverde spaarkaarten doen uiteraard mee aan de acties die de vereniging in de loop van het jaar organiseert.

 

Kortom, genoeg redenen om een kijkje te nemen in deze op service gerichte zaak in de Ophelialaan. Spaar en vraag om bloemenzegels, u heeft er recht op.